Tomo Skorupskio blogas

Tomo Skorupskio blogas

2012 m. kovo 8 d., ketvirtadienis

Kokia nenusakoma gerų akių šviesa!

Šiandien buvo gana graži diena.

Darbe:
Kas nežinot, tai aš dirbu vienoje iš IKI parduotuvių, esu atsakingas už mineralinius/sultis/vaisvandenius. Šiandien į mano skyrių užėjo viena močiutė su dviem anūkais. Vaikai norėjo atsigerti, tačiau močiutė turbūt neturėjo tiek pinigų, tad nupirko vieną gėrimą, jog vaikai pasidalintų. Vaikai pradėjo verkti, tada močiutė juos nusitempė prie kasų. Prie kasų tuo metu praėjo viena mano kolegė, Iki darbuotoja. Ji pati yra jauna motina, kuri greičiausiai taip pat nėr itin turtinga. Ji vaikams kažką pasakė vaikiško, kažką panašaus į "argi gražu taip verkti". Vėliau ji abu vaikus pabučiavo. Matėsi toks motiniškas švelnumas, globa. Buvo labai gražu. Tačiau vėliau vaikai vėl pradėjo verkti. Tada ji atėjo į mano skyrių, ištariau: buvo labai miela. Tai pasakęs pamačiau, kad ji paskui save atsiveda vieną iš tų vaikų. Paklausė kokio jis nori gėrimo, vaikas išsirinko, ji vaikui davė du litus. "Ir dabar bėk pas močiutę". Vau! Likau sužavėtas. Visada juk sakiau, jog gerų žmonių Lietuvoje daugiau, negu blogų. Reikės jai motinos dienos proga kokį šokoladą padovanoti.

LTJS susirinkimas:
Taip pat buvo gana smagus. Jau darosi įprasta, jog susirinkimo metu nebeskaitome nuobodžių litanijų, o tiesiog gražiai leidžiam laiką. Šį kartą, žinoma, buvo šiek tiek konfliktėlių, tačiau jų išvengti yra sudėtinga. Susakiau svarbiausią informaciją dėl kovo 10d. LTJS VNS, dėl kovo 11 eitynių. Dar aptarėme kovo 13d. pristatymą. Tada pertraukėlė. Po jos - kelios praktinės užduotys. Visi atsistojome ir žygiavome koja kojon vietoje, vienu ritmu. Vėliau sutraukėme visi kartu dainą Bolševikai tegul žino. Tada sujungėme abu. Gavosi greitesnė dainos versija, skambėjo taip visai nieko. Tačiau vis tiek - ne eitynių daina. Susirinkime pristačiau idėją gegužės 1d. proga, rodos, kad priekaištų neatsirado. Vėliau Ka. pateikė pastebėjimą, jog mūsų skyrius gana stipriai atjaunėjo. Aš tai visada vertinau kaip trūkumą, tačiau Ka. gana teisingai pataisė, sakydamas, jog tai - kaip tik privalumas. Galiausiai aš su juo sutinku. Reziume susirinkimas buvo pavykęs, gana šiltas ir smagus. Vėliau sugalvojau LTJS'ui šūkį:
LTJS:Nustok gert, pradėk veikt! ;]

Pamąstymai:
Šiandien buvo kovo 8-oji. Merginos vaikščiojo su gėlėmis, vaikinai rūpinosi jomis. Nežinau, man ši šventė visiškai nelimpa ir niekada nelipo. Panašiai kaip su Hellovynų, Valentino diena ir t.t. Na importinės šventės, nieko gero, nieko naujo. Nebuvo jokio nusiteikimo sveikinti. Nelimpa man tos importinės šventės, ar iš amerikonų, ar iš briuselio, ar maskvos. Todėl nieko ir nepasveikinau.
Manau, jog geriausia tautininkams būtų sveikinti visas merginas per motinos dieną. Tai - tikroji moterų šventė. Taip, moterų, o ne vien motinų. Juk kiekviena save gerbianti moteris turėtų būti motina. Šis gamtos stebuklas - kurti kitą gyvybę -nuostabus. Pasveikinkim visas mamas, ir būsimas ir esamas!

Graži diena, gražūs žmonės, su kuriais smagu būti. Kai pagalvoji, tai pats tautiškumas kaip elgsena yra gerumas ir meilė. Meilė artimui, kasdienis elgesys gerai, buvimas geru draugu, geru kaimynu, geru šeimos nariu, mylinčiu vyru ar mergina. Tikėsite ar ne, tačiau aš stengiuosi toks būti. Gal kada ir nesiseka, tačiau stengiuosi tikrai nuoširdžiai. Būkime geresni vieni kitiems!


Kokia nuostabi diena ir koks švarus dangus
Kokia nenusakoma gerų akių šviesa
Ir tie, kur apsidžiaugia, jei kam nesiseka,
Negali uždengti to dangaus - jų tiek nėra.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą