Tomo Skorupskio blogas

Tomo Skorupskio blogas

2013 m. kovo 8 d., penktadienis

Velniop jūsų sistemą!

Artėjant kovo 11-osios eitynėms, propagandos kompanija įsivažiuoja. Jau mes kapojame baltarusius, o ir su rusų kažkokia ten organizacija lygina, matomai su homoseksualistais lyginimas neprilipo. Žmonės gąsdinami bananais, sklinda gandai, jog bus atiminėjami vėliavų kotai (Įsiklausykite į žodžius - kovo 11-ają nebegalima turėti vėliavos - ar tai laisvė?), o tautiečiams nebegalima rengti savų švenčių - eliminuojama korumpuotai sistemai neparanki nuomonė. Ryt gal mus jau kaltins kokiu snoro banko bankrutavimu? Nelabai nustebintų.  Kur dingo liberalų (o Zuokas save tokiu ir laiko) taip mėgstama Voltero frazė - "Nesutinku su tuo, ką sakai, bet iki mirties ginsiu tavo teisę tai sakyti."?

Dažnai jie kalba apie toleranciją, multikultūriškumą, apie demokratiją. Kalbos kalbom, tačiau jų veiksmai rodo ką kitą:
Tolerancija - jeigu tu sutinki su ištvirkusia nuomone.
Multikultūriškumas - jeigu tu nori savo valstybėje sumaišyti visas tautas į vieną kosmopolitinį darinį (o ne šiukštu išlaikant daugybę tautų su savom kultūrom savo valstybėse - juk tai iš tiesų ir yra multi-kultūriškumas?)
Demokratija - laisvę pasirinkti tarp blogo ir blogesnio.

Tai, kas šiuo metu vyksta Lietuvoje, turiu galvoje: 1. Vilniaus savivaldybės atėmimas iš piliečių susirinkimų laisvės; 2. Mass medijos manipuliavimas viešąja nuomone, suformuojant neigiamą tautiškai nusiteikusių asmenų ir organizacijų vaizdą, įskaitant net ir nacionalinį transliuotoją, maišant faktus su visišku šmeižtu. 3. Policijos grasinimai panaudoti prieš kitaminčius - smurtą
- Šiaip jau visa tai ir YRA fašizmas. Bet pala, argi gali būti tai fašizmas, jeigu tai daro liberalu save Zuokas ir demokratine save vadinanti valdžia? :)



 Atleiskite, jeigu kam mano nuomonė pasirodys nepatogi, tačiau laikas sudėti visus taškus ant "i" - nebėra jokios laisvos ar nepriklausomos valstybės - Lietuvos. Mūsų valstybę užgrobė tam tikra politinė klasė. Mūsų tėvai atliko savo kartos pareigą Sąjūdžio mitinguose, dabar atėjo laikas mūsų kartai apginti laisvę!





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą