Tomo Skorupskio blogas

Tomo Skorupskio blogas

2015 m. rugsėjo 19 d., šeštadienis

Rugsėjo 11-oji - Hario Poterio, Songoko ir Dumbuldoro triumfo diena

Paskutiniu metu provyriausybiniai asmenys dažnai trolina visokius kritiškiau žvelgiančius asmenis, naudodami maždaug tokį komentarą: 
Šiaip nekreipčiau dėmesio, tačiau aš pats kas metus vis pasidalinu 9/11-osios proga kažkokį mėmą, kuris kalbą apie tai, kas ten vyko. TY kad tikrai nevyko tai, apie ką kalbama oficialiojoje versijoje. IR VISADA atsiranda protingų žmonių, kurie nepasidomėjo ir nuoširdžiai tiki oficialia versija apie Osamą ir jo teroristus. Taigi, šį kartą apie 9/11-ają - Hario Poterio, Songoko ir Dumbuldoro magijos triumfo dieną. Jie kartu sujungė jėgas tam, kad vienai dienai paneigti mokslą, gyvenimo dėsnius ir šiaip sveiką protą.

Taigi, kas įvyko 9/11?

19 Arabų iš Afganistano urvų įveikė moderniausią pasaulyje JAV ginybos sistemą ir tą padarė su rėžtukais dėžėms pjaustyti. #Genijai?

Trys pastatai, 1-asis, 2-asis ir 7-asis WTC dangoraižiai griuvo laisvojo kritimo greičiu. #Fizika?

Plieno sijos (2750F) išsilydė nuo aviacijos degalų (1517F). #Chemija?

Du lėktuvai trenkėsi į du pastatus ir trys pastatai subyrėjo. #Matematika?

Visi pagrobėjai buvo lėktuvuose, tačiau nei vieno iš jų vardo nebuvo keleivių sąrašuose. #Magija?

Mažiausiai penki pagrobėjai išliko gyvi po savo savižudiškos misijos, iš jų BBC ėmė interviu. #Vaiduokliai?

Į Pentagoną, vieną labiausiai saugomų vietų pasaulyje, trenkėsi lėktuvas ir nėra jokios filmuotos įvykio medžiagos. #Sutapimas?

Nebuvo rasta jokių lėktuvo nuolaužų Shank vilyje. Tikriausiai #Monstras suvalgė lėktuvą.

Mobilaus telefono skambučiai iš lėktuvų. #Technologija?



1 komentaras:

  1. JAV politika, siekianti išlaikyti paklusnius ir visiškai pasitikinčius valdančiaisiais piliečius. 1)Sukuriama visuotinė baimė, pavojus, sumaištis 2)Valdantieji nuramina, paaiškina kaip su tuo bus kovojama 3)Valdantieji įgauna piliečių pasitikėjimą, yra lyg išgelbėtojai. 4)Visiškai atviras kelias apkaltinti dėl įvykusio įvykio nebenaudingus veikėjus, nuteikti prieš juos visuomenę.

    AtsakytiPanaikinti