Tomo Skorupskio blogas

Tomo Skorupskio blogas

2012 m. birželio 4 d., pirmadienis

Demonstracijoje prieš cenzūrą - nacionalistų cenzūravimas [Australija]









Šių metų gegužės mėnesį Australijoje vyko demonstraciją prieš liberalų-demokratų bandymą cenzūruoti internetą. Jį, kaip ir daugumą panašių renginių bando uzurpuoti vieniniai bolševikai. Nacionalistai kartu su kitais judėjimais šioje kompanijoje prieš cenzūrą dalyvavo nuo pat pradžios: rinko parašus, atspausdino skrajučių, kvietė į šią demonstraciją ir sudalyvavo joje.
 Skrajutė:

 Nacionalistų Alternatyva - Australijos vienas iš autonominių judėjimų išskleidė savo banerį: Save water, cut imigration. Bolševikai nuo tokio tiesą sakančio banerio susuko smegenėles ir bedrabstydami putas iš burnos jie visaip kaip pradėjo plėšti banerį. Nacionalistai išliko ramūs ir orūs.



Raudonieji apkaltino nacionalistus, jog jų baneris nėra susijęs su šia prieš cenzūrą nukreipta demonstracija, todėl jį reikia pašalinti, cenzūruoti(Neprimena "pozityviosios diskriminacijos" kai cenzūruojami Lietuvoje homofilams nepriimtini komentarai, puslapiai ir asmenys?). Juokingiausia, jog tų pačių bolševikų baneris rezistance taip pat skelbė visiškai su šia demonstracija nesusijusius šūkius.
 Atkreiptas dėmesys ir spaudoje.

Plačiau galima skaityti NA puslapyje.

1 komentaras: